Hirdetés

Mire váltunk a mobilos Windowsról?



|

A Kantar Worldpanel statisztikái szerint Európában és Amerikában is erősített az iOS. Azért az Android sem panaszkodhat.

Hirdetés

Miközben a Windows 10 Mobile szépen lassan az összes statisztikáról eltűnik, addig az iOS és az Android folytatják a párharcot. Az öt legnagyobb európai országban az iOS 21,7 százalékra küzdötte fel magát, az Android piaci részesedése 75,2 százalék. A Windows 2,7 százalékon áll, nagyrészt az olaszoknak köszönhetően (bár az arány ott is visszaesett). 

Hirdetés

Amerikában továbbra is mennek előre az Apple eszközei: a 42 százalékos piaci részesedés 3,7 százalékos emelkedést jelentett éves szinten (2017. februárral bezárólag). Az Android némi csökkenés után ott 55,9 százalékon áll, a Windows 1,7-en. 

Kínában ezzel szemben 8,9 százalékot veszített egy év alatt az iOS. A veszteségnek az androidos tábor örülhetett, amely 9,3 százalékot nyert. Ezzel az arány 13,2 és 86,4 százalék. Az elmúlt három évben nem állt még ilyen rosszul Kínában az Apple. 

Japánban is rosszabbul áll az iOS, mint eddig, de Ausztráliában is nagyobb ütemben nő az Android tábora. A korai jelentések és pletykák alapján az idei első negyedévben a Samsung elverte az Apple-t eladásokban. Kíváncsian várjuk, hogy a Galaxy S8 miként alakítja a számokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.