Hirdetés

Mit éreznél, ha egy 392 millió forintot érő NFT-t véletlenül mérhetetlenül alacsony áron adnál el?



|

Egy NFT-kereskedő véletlenül rosszul adta meg egy kő árát, egy bot azonnal lecsapott rá.

Hirdetés

Egyszer valószínűleg látjuk majd hasznát az NFT-knek, de jelenleg nem biztos, hogy arra használják őket, amire a legjobban lehetne. A különböző piactereken pörögnek a kollekciók, felfoghatatlan mennyiségű pénz cserél gazdát, miközben emberek olyan digitális javakat vásárolnak, amikért egy egyszerű halandó 1 forintot nem adna.

Nehéz komolyan venni az Ether Rock kollekciót is, ami száz kőből áll... vagyis száz, követ áblázoló kép tulajdonjogából. Ezek mindegyike szinte ugyanúgy néz ki, a színárnyalatokban van különbség.

Hirdetés

Egy NFT-kereskedő, @dino_dealer 444 ethereumért akarta eladni a 44-es számú követ, ezzel kb. 392 millió forintnak megfelelő kriptovalutát kaphatott volna, azonban véletlenül az ether legkisebb egységében, weiben adta meg az összeget. 1 ether 1 trillió weinek felel meg, tehát 444 eth helyett 0.000000000000000444 eth-t kért a kőért. Egy bot természetesen azonnal lecsapott rá, felvásárolta, majd 234 ethereumért (206 millió forintért) értékesítette tovább.

Van egyébként olyan kő az Ether Rockok között, amiért 1344 ethereumot adtak. Ez jelenleg 1,2 milliárd forint.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.