Hirdetés

Mit tud egy okos állatetető, ami 100 dollárba kerül?



|

Nem ez az első ilyen készülék, ez azonban jóval többet kínál a versenytársainál.

Hirdetés

Rengeteg okos állatetető elérhető manapság a piacon, amik például időzítés alapján képesek kiadagolni kedvenceinknek a napi elemózsiát. Ezt az Aqara fejlesztői is tudják, éppen ezért egy sokkal fejlettebb eszközt készítettek, ami számtalan egyéb kiegészítővel képes együttműködni, hogy még praktikusabbá és funkcionálisabbá tegye az életét azoknak, akik kedvelik az okoseszközöket és van otthon háziállatuk.

Az Aqara készüléke, a Smart Pet Feeder C1 a gyártó saját otthoni központján keresztül képes csatlakozni az internetre, hogy távolról is irányítható legyen, és együttműködik minden népszerű hangvezérlővel, így a Sirivel, Alexával és a Google-lel is. Az etető 4 literes tartállyal rendelkezik, illetve egy mikrofonnal és hangszóróval is felszerelték, arra az esetre, ha az étel csörgése nem elég, hanem egy kis noszogatásra is szükség van.

Hirdetés

A varázslat akkor kezdődik, ha a tulaj valamilyen más eszközzel párosítja. Van lehetőség például összekötni egy okoskamerával, így amikor a háziállat odamegy enni, az etető rögtön jelez a kamerának, ami felveszi az eseményeket. Lehet mozgásérzékelővel is párosítani, hogy az etető mindig kiadjon egy kisebb adagot, amikor az állat arrafele jár. Utóbbi mondjuk kutyatulajdonosoknak nem ajánlott.

A gyártó azt ígéri, hogy a jövőben egy frissítéssel kompatibilissé teszi az eszközt a Matter okosotthon szabvánnyal is, az IFTTT pedig már most is támogatott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.