Hirdetés

Mobilra megy a Microsoft Windows 10-es jegyzetelője



|

A Windows 10-ből ismerős Sticky Notes még az idén megérkezhet Androidra és iOS-re.

Hirdetés

A Microsoft nem csak Office-ban, hanem magában a Windows 10-ben is kínál egy praktikus jegyzetelőt. Ennek a neve Sticky Notes, és a jelek szerint az asztali operációs rendszert futtató PC-k mellett hamarosan mobilokon is bevethető lesz. 

Hirdetés

A Microsoft egy komoly, 3.0-a frissítést tervez kiadni a Sticky Noteshoz Windows 10-re. Ebben lesz sötét mód, javul a program teljesítménye és hozzáférhetősége, illetve egy formázást segítő sávot is kap a program. 

Ezzel egyszerre vagy egy kicsivel később azonban Androidra és iOS-re is kiadja majd a programot a Microsoft. Ennek hála a felhasználók szinkronizálhatják a jegyzeteiket a felhőn keresztül, vagyis út közben is hozzáférhetnek a gépen tárolt listákhoz. 

Ha a Microsoft nem is adja ki az év végéig mindenkinek az Androidra és az iOS-re írt verziókat, akkor is biztos, hogy a belső teszteléseket hamarosan megkezdik. Azt nem tudni, hogy melyik platformra pontosan mikor adná ki a jegyzetelőjét a Microsoft. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.