Hirdetés

Moduláris kiegészítők jöhetnek a Huawei Mate 30 Pro mellé



|

Bluetooth-on keresztül működő okostokok kísérhetik az új csúcsmobilt, amelyek gyakorlatilag éppen olyanok, mint a Motorola MotoModjai.

Hirdetés

Bár a moduláris témára sokan felkapják a fejüket, ha okostelefonról van szó, mindeddig az effajta kiegészítők nem hoztak valami nagy siker a piacon. Az LG gyorsan leszámolt az ötlettel, a legsikeresebb igazából a Motorola volt, a 2016 óta létező MotoModokkal.

Most minden jel arra utal, hogy a Huawei és a Honor is valami hasonlóban gondolkozik, és moduláris okostokokat dobna piacra a jövőben. 

Hirdetés

Ezek nem pogo pineket keresztül csatlakoznak majd, hanem Bluetooth-on át kommunikálnak. A Bluetooth SIG adatbázisa szerint négy eltérő kiegészítő várható, amelyekre a Huawei okoseszközként hivatkozik. Lesz külön tok játékhoz, fitneszhez, búvárkodáshoz és zenéléshez is. 

Azt nem tudni, hogy kompatibilitás terén is követné-e a Motorolát a Huawei. A Bluetooth SIG adatbázisa ellenben egy Wagner kódnevű billentyűzetről is árulkodott, vagyis a Huawei szeptember 19-i eseménye valóban sok érdekességet hozhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.