Hirdetés

Moduláris okosszemüvegben gondolkozhat az Apple



|

Egy szabadalom alapján legalábbis cserélhetőek lennének az Apple Glasses okosszemüveg egyes részei.

Hirdetés

Régóta pletykálják, hogy az Apple a kiterjesztett valóságra koncentrálva saját okosszemüveget fejleszt Apple Glasses néven. Nehéz megmondani, hogy mi lesz az egészből, hiszen a VR- és AR-őrület lassan lecseng, egyik sem váltotta meg a világot, mindkettő erősen rétegpiac maradt. Az Apple-t pedig sokan kritizálják azért, amiért az új technológiákat csak akkor hozza el, amikor azok már bizonyítottak, beváltak a piacon. 

Hirdetés

Rejtély, hogy végül piacra kerül-e valaha az Apple Glasses, de egy szabadalom arra utal, hogy amennyiben igen, akkor moduláris kialakítású lesz. Vagyis egyes elemek szabadon cserélhetőek lesznek rajta. Elvileg a szárak és maga a keret is cserélhető lesz. 

A szakértők szerint az Apple Glasses a következő 1-3 évben jelenhet meg a piacon, és a moduláris kialakítással még nagyobb bevételt generálhatnak a kiegészítők iránt. Ez pedig egyébként is szempont az Apple-nél az Apple Watch és az AirPods óta. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.