Hirdetés

Most a frissítéseket csinálta ki a Windows 10



|

Frissült a Windows 10, és nem túl meglepő módon megint van benne hiba. Most a frissítések romlottak el.

Hirdetés

Megszokhattuk már, hogy a Windows 10 frissítései ha javítják is a meglévő hibákat, mindig okoznak helyettük újakat. Ezúttal a gyorsindítás funkcióval van gond, ami meggátolja az update-ek rendes telepítését. A legtöbb Windows 10-es PC-n ez alapból engedélyezve van a gyorsabb indulás érdekében, ám most bezavar a frissítések telepítésébe az újraindításkor. 

Hirdetés

Meglepetésre most maga a Microsoft is elismerte, hogy hibát vétett. A cég közölte, hogy egyes javítások telepítéséhez szükség van egy teljes újraindításra, ami egy teljes leállást követ. Ennek a végrehajtása nélkül pedig a függőben lévő műveleteket nem dolgozza fel a rendszer. 

A Microsoft javítást ígér, ami a legközelebbi csomagban már benne lesz. Addig is a gyorsindítás átmeneti letiltásával orvosolható a kellemetlenség (az Energiagazdálkodási beállításokban, a Gépházban), illetve az is segít, ha egyszerűen manuálisan újraindítjuk a PC-t a frissítés befejezéséhez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.