Hirdetés

Most a nyomtatást rontotta el a Windows 10 frissítése



|

Lassan nincs olyan Windows-frissítés, amely ne okozna problémákat: ezúttal a nyomtatással támadtak gondok.

Hirdetés

Az utóbbi hónapokban sajnos nagyon gyakran előfordult, hogy a Windows 10 különböző frissítései nem csak megoldottak sok korábbi problémát, de újakat is előidéztek. Nincs ez másképp a nemrég megjelent KB4517211-es összegző frissítéssel sem. 

Hirdetés

Az eredetileg szeptember 26-án elindított csomag sok hibát kijavít, a Windows Latest szerint azonban egyeseknél nyomtatási problémákat is okozott. 

A Microsoft fórumán és egyéb helyeken sokan arra panaszkodnak, hogy a frissítés telepítése után egyáltalán nem tudnak nyomtatni. A frissítés törlése megoldja a hibát, de amint ismét települ, megint elölről kezdődik minden. Azt egyelőre nem tudni, hogy a hiba mennyire érinti konkrét márkák nyomtatóit. 

Másoknál a Start menüvel támadtak problémák a frissítés telepítése után, de akadtak olyanok is, akiknél nem települt a legújabb csomag. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.