Hirdetés

Most akár három hardvert is kaphatsz PC World-előfizetésedhez



|

Válaszd új Ultimate csomagunkat, amelyhez steames teljes játék, biztonsági szoftver és online tanfolyam is jár ajándékba.

Hirdetés

Lassan a végéhez közeledik a rendkívüli PC World-előfizetői akció, amely két eltérő összetételű (és árú) csomagajánlattal várja a magazin új és visszatérő olvasóit. Az olcsóbbik, mindössze 19 980 forintos alapcsomaggal egyrészt megkíméled magad attól, hogy minden hónapban fel kelljen keresned a legközelebbi újságárust (hiszen házhoz jön a PC World, teljes verziós szoftverekkel és steames játékkal együtt), másfelől pedig még több ezer forintot is megtakarítasz az utcai vásárlás költségeihez mérten.

Van egy másik ajánlatunk is, a 34 980 forintos Ultimate csomag. Ez értelemszerűen magában foglalja az alapcsomagot, valamint az egy évre szóló Norton 360 védelmi megoldását, az EpistoGram 50 ezer forint értékű online Microsoft Office tanfolyamát, a steames Pizza Connection 3 teljes játékot és egy Veger AC02 USB Type-C-kábelt. Ez utóbbi a címben említett három hardverből az első.

Hirdetés

A legújabb Ultimate csomagvariáció két további hardvert, egy Moshi Prémium 3-in-1 univerzális töltőkábelt és egy Veger CC50 2-portos autós töltőt tartalmaz. Ezekről alább olvashatsz részletesebben.

Moshi Prémium 3-in-1 univerzális töltőkábel

Sok felesleges stressztől és fejfájástól kímél meg a Moshi kábele, mert ezzel a birtokodban nincs többé szükség arra, hogy folyton váltogatnod kelljen az eltérő szükségletű eszközeidhez tartozó vezetékeket, minek következtében úgy néz ki az asztalod, mintha ráborult volna egy tál spagetti. A harisnyázott, USB 2.0 adatátvitelre is alkalmas kábel egyik végén USB Type-A csatlakozót találsz, a másikon pedig egy különleges kialakítású, három különböző szabványt (Apple Lightning, microUSB és USB Type-C) lefedő fejet találsz. Ráadásul a Moshi Prémium 3-in-1 univerzális töltőkábel 3 A-ig a gyorstöltési szabványok követelményeinek is eleget tesz.

Veger CC50 2-portos autós töltő

Mivel bármikor, még autóvezetés közben is lemerülhet a mobilod akkumulátora, nem árt, ha kéznél van egy jó minőségű szivargyújtós adapter, amellyel villámgyorsan feltöltheted. A legelterjedtebb gyorstöltési szabványokat (PD 3.0, QC 3.0) ismerő kétportos Veger CC50-hez Type-C és normál USB-kábelt is csatlakoztathatsz, akár 38 watt teljesítményt is kinyerve belőle. Noha kis, kompakt eszközről van szó, a gyártó gondoskodott a túlfeszültség, a túláram, a rövidzárlat és a túlmelegedés elleni védelemről is, nem beszélve a tűzálló burkolatról.

Előfizetek az Ultimate csomagra Moshi Prémium 3-in-1 univerzális töltőkábellel és Veger CC50 2-portos autós töltővel

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.