Hirdetés

Most dől el, hogy jut-e elég OLED kijelző az iPhone 14-be



|

Egy friss jelentés szerint a héten derül ki, hogy sikerült-e rendeznie a sorait az Apple egyik kiemelt beszállítójának.

Hirdetés

Ha minden a korábbi évek és a pletykák szerint halad, három hónapon belül leleplezésre kerül az iPhone 14-széria, amely a Pro-vonalon egy belógó kamerasziget nélküli kijelzővel, az alapmodellek szintjén pedig egy teljesen új, nagyobb mérettel ronthat rá a védtelen vásárlók pénztárcájára.

Az új készülékek kapcsán rebesgetett újdonságokról korábban ebben a cikkben számoltunk be, a szepemberre várt bemutatóhoz közeledve azonban egyre sűrűsödnek a pletykák, ezúttal a gyártást illetően szivároghatott ki egy lényeges kulisszatitok.

Hirdetés

A koreai The Elec ugyanis nemrég arról adott hírt, hogy forrásai szerint az Apple ezen a héten fogja eldönteni, hogy a BOE Display is szállíthat-e OLED kijelzőket az iPhone 14 alapmodelljeihez. A rendszeres hírolvasók még emlékezhetnek rá, hogy ez volt az a kínai cég, amely néhány hónapja állítólag elvágta magát a cupertinóiaknál, miután a megrendelő háta mögött változtatta meg az iPhone 13 paneljeinek vékonyréteg-tranzisztorait.

A The Elec most azt írja, hogy a BOE Kaliforniába küldött vezetőinek sikerült kimagyarázniuk a dolgot, s a vállalat jó úton jár afelé, hogy az iPhone 14-hez is szállíthasson OLED kijelzőket. A referenciának szánt megjelenítőket állítólag ezen a héten fogják megvizsgálni, és ha rendben találják az árut, júliusban vagy augusztusban el is indulhat a tömeggyártás. A koreai lap szerint viszont a cég még így is többhetes csúszásban van a másik két beszállítóhoz, a Samsunghoz és az LG-hez képest.

Ha a BOE átmegy a vizsgán, a korábbi ballépése miatt állítólag legfeljebb 5 millió kijelzőt gyárthat az iPhone 14-hez, de még ennek a kiesése is elég lenne ahhoz, hogy gondokat okozzon az ellátásban.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.