Hirdetés

Most épp színváltós telefont talált ki a OnePlus



|

A OnePlus 8T Conceptből talán soha nem lesz megvásárolható termék, de mint ötlet, érdekes.

Hirdetés

Amellett, hogy egyébként egész vállalható készülékeket készít a OnePlus, a OnePlus Gaudi csapat olyan eszközökön dolgozik, amiket alapvetően nem tervez mindenáron piacra dobni. Januárban villantották meg a Concept One-t, melynek olyan hátsó üvegpanelje volt, ami elrejtette a kamerákat, ha azok éppen nem voltak használatban. 

A most bemutatott 8T Concept különlegessége, hogy a hátlapján látható panelek képesek színt változtatni, de a skála csak kéktől szürkéig terjed.

Hirdetés

A technológia neve Electronic Color, Material and Finish (ECMF), és egy speciális bevonatot takar, ami üvegből és fémoxidból áll, és különböző mértékű feszültségre másképp reagál. Átalakulhat például akkor, ha bejövő hívásunk van, de az eszköz egyéb funkcióival is képes lehet együttműködni.

Az, hogy valóban van-e gyakorlati haszna, véleményes, és valószínűleg épp ezért nem fogják használni kiadott készülékeknél. Ha valakinek szüksége van arra, hogy a lefordított eszköznél is lássa, amikor hívják, beállíthatja, hogy villogjon a vaku, és máris könnyen megoldotta a problémát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.