Hirdetés

Most igazán olcsó Windows 10-re és új Office-ra váltani!



|

Bár az időjáráson még nem igazán látszik a nyár, a szoftver-akción igen: igazi évközepi kedvezményekkel lehet legális Windows 10-et és Office-t vásárolni!

Hirdetés

Valahol a felnőtté válás egyik sarokpontja az is, amikor elfogadjuk, hogy a nyár többé nem arról szól, hogy az első napjától az utolsóig szabadságon süttetjük a hasunkat. Ráadásul a járványhelyzet lassú lecsengésével sokan továbbra is otthonról folytatják a munkát, szóval ilyenkor is ugyanolyan nagy szükség van a legújabb operációs rendszerre és irodai programcsomagra. A legális Office és Windows 10 a legtöbb helyen drága, a warez változat pedig veszélyes - szerencsére van olyan választás, ami egyszerre olcsó és jogtiszta is!

Hirdetés

A Keysworlds webáruház szoftver-árai eleve nagyon barátságosak, és a Mid-Year Sale keretében további csökkentésekre van lehetőség a limitált ideig használható kuponkódokkal, szóval érdemes sietni. Akár 35, vagy egyes termékekre 50 százalék engedményt lehet elérni, mutatjuk is, mik számítanak most a legjobb vételnek és mely kódokat használhatjuk ezekhez!

Az Emy50 kuponkódot az alábbi szoftverek esetében lehet felhasználni 50%-os kedvezményért:

Az Emy35 kuponkóddal 35% kedvezmény jön le ezen programok árából (a listán már a kedvezményes ár szerepel):

Vírusirtó szoftverekre 20% kedvezmény jár, ha az Emy20 kuponkódot használjátok a vásárlás végén, a kosárnál:

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.