Hirdetés

Most már karnyújtásnyira lehet az AirPods 3



|

Könnyen lehet, hogy már csak egyet kell aludni a nagy leleplezésig.

Hirdetés

AppleTrack oldalán jelent meg egy rövidke cikk, ami Luke Miani YouTuber napokban közétett még rövidebb tweetjében foglalkozik. Ebben a bejegyzésben mindössze egy dátumot kürtölt világgá a videós: május 18. 

Természetesen azóta felvették vele a kapcsolatot az írók, és így konkrétan ki is jelentette, hogy tudomása szerint (bár forrásait nem nevezte meg) ezen a napon fogja az Apple hivatalosan is leleplezni a már régóta pletykált AirPods 3 fülhallgatókat.

Hirdetés

Ezzel együtt debütálhat a holnapi nap folyamán az Apple Music HiFi rendszer is. Az AirPods 3-ról egyébként már márciusban is szivárogtak ki egészen hitelesnek tűnő képet. Ha minden jól megy, akkor holnap kiderül, hogy valójában hogy néz ki az Apple legújabb fülese. Becslések szerint az eszköz megjelenése a 2021-es év vége felé várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.