Hirdetés

Most már tényleg bemutatkozhat az elektromos DeLorean



|

A DMC legendás autója, a DeLorean hamarosan elektromos autóként tér vissza.

Hirdetés

Számos autómodell van, ami valamilyen okból kultikussá vált, a DMC DeLorean azonban még ezek közül is képes kiemelkedni, kétségtelenül a mindenkori autógyártás egyik ikonikus termékéről beszélünk. Hamarosan megújulva tér vissza, a DMC ugyanis újra gyártásba küldi a DeLoreant, ami minden modern elvárásnak eleget tesz majd.

Hirdetés

A cég már korábban elárulta, hogy a Vissza a jövőbe legendás autója hamarosan elektromos autóként tér vissza, az akkor tervezett megjelenési dátumot pedig most, a második kedvcsináló poszttal együtt előrébb hozták, így néhány nappal kevesebbet kell várni a hivatalos leleplezésre.

A csatolt kép csak a jéghegy csúcsa. A gyártó elárulta, az egyelőre DeLorean EVolved néven emlegetett járgány egy teljesen elektromos luxusautó lesz, szárnyszerű ajtókkal, megújult külsővel és rendkívül nagy erővel.

Az első hivatalos bemutató tehát augusztus 18-án várható Kaliforniában a Pebble Beach-en, a DMC azonban már most leszögezte, az autó, amit akkor bemutatnak, még nem a végleges, mindössze egy prototípus, ami a megjelenésig simán változhat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.