Hirdetés

Most nagyon olcsó a legális Windows 10 és Office!



|

A Keysworlds webáruház már megelőlegezi a nyarat új akciójában, ahol jogtiszta Windows 10 és Office licenceket lehet minimál-áron bezsákolni.

Hirdetés

Ha valamire megtanították az embereket a koronavírus miatti kijárási és utazási korlátozások, az többek között az, hogy a folyamatosan "bejárós" munkavégzés helyett sok mindent otthon lehet (és kell) elintézni. Ráadásul több olyan terület is akad, ahol a munkáltatók a hírek szerint a járványhelyzet lecsengése után is támogatni fogják az otthoni munkavégzést. Ez azonban nehezen működik egy legális, biztonsági problémák ellen folyamatosan frissített Windows 10, vagy az irodai feladatokat sokrétűen ellátó Office csomag nélkül.

Hirdetés

A legtöbb helyen a Microsoft szoftverei elég borsos áron szerepelnek, de a Keysworlds webáruház speciális konstrukció segítségével töredék áron kínálja a legális Windows és Office licenceket. Az alábbiakban olyan aktuális akciókat mutatunk, ahol vagy ingyenes ajándékkal, vagy nagymértékű kedvezménnyel még az amúgy is olcsó árak mellett is érdemes megfontolni a vásárlást.

50% kedvezmény a Microsoft Office árából

Ha csak az Office-ra van szükséged, az Emnew50 kuponkód beváltásával 50%-os kedvezményt érvényesíthetsz.

38% kedvezmény minden egyéb szoftverre

Ha másra van szükséged, bátran nézz szét a Keysworlds kínálatában, az Emkeys38 kuponkód 38% kedvezményt kínál. A Windows 10-et például az alábbi árakon kaparinthatod meg.

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.