Hirdetés

Mostantól bárki töltheti a Windows 10 októberi frissítését



|

A Microsoft megerősítette, hogy mostanra bárki letöltheti a Windows 10 októberi nagy frissítését.

Hirdetés

Nagyon döcögős volt a Windows 10 októberi frissítésének az útja, de most végre mindenki számára elérhetővé vált. 

A Microsoft eredetileg októberben adta ki a nagy frissítést, majd miután egyes felhasználók gépeiről a csomag fájlokat törölt, gyorsan visszahívta azt. A múlt hónapban ismét elérhetővé tette, elvileg már ki lett javítva a kellemetlenséget okozó hiba. Akkor viszont csak bizonyos felhasználók kaphatták meg a csomagot, azok, akik biztosan kompatibilis hardverekkel rendelkeztek. 

Hirdetés

A Microsoft most azonban mindenki számára letölthetővé tette a csomagot, ehhez pedig elég frissítéseket keresni manuálisan a Windows Update-en belül (tegyük hozzá, hogy a Microsoft alelnöke szerint ez általánosságban egy nagyon rossz ötlet). A hivatalos megfogalmazás szerint egyébként bár mindenkinek elérhető a csomag, a mindenki haladó felhasználókat jelent, ugyanis manuálisan kell kezdeményezni a letöltést. 

Remélhetőleg váratlan adatvesztések miatt már nem kell aggódnunk. 

Milyen újdonságokat tartogat az októberi frissítés? Itt és itt összeszedtünk párat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.