Hirdetés

Mostantól egy kicsit könnyebb lesz megszabadulni a Facebooktól



|

A platform megkönnyítette az adataink áthelyezését, átláthatóbb felülettel és egy új kategóriával bővítve az erre szolgáló eszközt.

Hirdetés

A Facebook nemrég frissítette a Transfer Your Data nevű eszközét, melyet a platformon tárolt tartalmaink különböző szolgáltatásokba való áthelyezésére használhatunk. A fiókunk törlésekor különösen hasznos funkció böngészőből és az alkalmazásból egyaránt elérhető, most pedig új trükkökkel bővült.

A Facebook az alapoktól építette újra a felületet, melynek kapcsán most intuitív elrendezést és könnyebb használatot ígér a vállalat.

Hirdetés

A frissítéssel átláthatóbbá vált a támogatott adattípusok és célplatformok köre, illetve a folyamatban lévő áthelyezések státusza is, így sikertelenség esetén azonnal tudjuk,  hogy újra kell próbálkoznunk.

A nagyobb költöztetésekben kapóra jöhet, hogy mostantól egyszerre több transzfert is indíthatunk, a vadonatúj szűrőkkel pedig könnyedén kiválaszthatjuk a mozgatni kívánt tartalmakat.

A frissítés legnagyobb dobása viszont talán az, hogy már az eseményeket is áthelyezhetjük a Google Naptárba, így ezentúl összesen 5 kategóriában (bejegyzések, fényképek, videók, jegyzetek, események) menthetjük ki az adatainkat Zuckerberg öleléséből.

Ami pedig a célplatformokat illeti, a Photobucket, a Google Photos, a Blackblaze, a Blogger, a Dropbox, a Google Naptár, a Koofr, és a Wordpress áll rendelkezésünkre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.