Hirdetés

Mostantól még hatékonyabban segít nyaralást tervezni a Google



|

A keresőóriás fontos frissítésekkel segíti a nyaralni vágyókat.

Hirdetés

Ugyan az időjárás még aligha emlékeztet rá, nagyon közel van már a nyár, ezt pedig a Google mérnökei is pontosan jól tudják, ezért ki is forraltak egy érdekes és fontos újdonságot, amivel az utazni vágyók stresszes repülő és szállás kereséseit szeretnék kicsit megkönnyíteni.

Ugyan a Google eddig is biztosított felületet ezeknek, mostantól sokkal hatékonyabban teszi mindezt.

Hirdetés

Ha megvan az úti cél, de az időpont rugalmas, a Google Flights rendkívül hasznos lehet. Az új funkcióval egy 6 hónapos ablakot is megadhatunk, ha pedig a motor egy olyan ajánlatot talál, ami olcsóbb mint az akkor jellemző átlagár, e-mailben is elküldi az értesítőt. Ez különösen nagyobb utazásoknál jöhet jól, ahol komoly ármozgások történhetnek.

Ha megvan, hova és mikor, már csak egy szállás kell. Ekkor jön képbe a Google új keresője, ami szuper funkciókkal lett felturbózva. Mostantól megadhatunk például egy címet, ha egy esküvőre, vagy konferenciára utazunk, a kereső pedig bizonyos gyalogos, vagy autós távolságra már ki is listázza a szállásokat, természetesen árral és minden egyéb fontos információval együtt.

Ha minden megvan, az új, könnyen elérhető könyvjelző funkcióval el is menthetünk járatokat és szállásokat, hogy azt később is megtaláljuk, vagy esetleg elküldhessük másoknak is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.