Hirdetés

Mostantól még profibb módon köthetünk mikrofont a telefonunkra



|

Immáron tényleg könnyű dolguk lesz a kisebb költségvetésből dolgozó tartalomgyártóknak.

Hirdetés

Frissült az IK Multimedia kis méretű, okostelefonokhoz (és most már DSLR kamerákhoz is) jó mikrofon interfésze: az iRig Pre 2 azoknak a podcastgyárosoknak, zenészeknek és videósoknak nyújt minőségi alternatívát, akiknek nem elég mobileszközük 3,5-es jack aljzata és annak gyengébb jele, ezért előerősítőn keresztül küldenének profibb, XLR-es mikrofont saját beállításukba.

Két ceruzaelemmel 48V-os fantomtáp és akár 7 óra folyamatos működés is a rendelkezésünkre áll, ami dinamikus vagy ribbon mikrofonnal rögvest 20 órára nő.

Hirdetés

Az interfész emellett a legtöbb digitális kamerán képes automatikusan belőni az ideális bemeneti szintet, továbbá két alkalmazás is ingyenesen tölthető hozzá, az iRig Recorder FREE hang és videó rögzítéséhez és vágásához, a VocaLive FREE pedig élő vokál effektezéséhez.

Az iRig Pre 2 2021 márciusában jelenik meg, de az IK Multimedia webshopjában már most előrendelhető. Ára 60,99 euró.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.