Hirdetés

Mostantól sokkal egyszerűbb lesz folytatni a félbehagyott YouTube-videókat



|

Új funkció teremt folyamatosságot az alkalmazások és a webes YouTube között.

Hirdetés

Fennállásának 16 éve alatt a YouTube számos kisebb-nagyobb módosításon esett át, így már csak laza szálak fűzik az első változatához. A fazonigazítások sora természetesen napjainkban sem szakadt meg, most épp egy egészen apró, de annál hasznosabb módosítást szúrhatnak ki a felhasználók.

Egyre többen számolnak be ugyanis arról, hogy a mobilon, tévén, vagy más eszközökön félbehagyott videók a webes felületre bejelentkezve a jobb alsó sarokban elhelyezett minilejátszón fogadják őket, amivel  ugyanonnan vehetik fel a fonalat, ahol véget vetettek a videózásnak.  

Hirdetés

A lebegő ablakban a csatorna neve helyett ilyenkor a "Continue watching", azaz a lejátszás folytatása felirat olvasható. A változtatás egyelőre nem bukkant fel mindenkinél, így például nálunk sem, de a 9to5Google által publikált képernyőfotó megmutatja, mire kell számítani:

A YouTube tehát ezúttal egy kifejezetten praktikus trükkel bővítette a repertoárját, hiszen sokaknak jöhet kapóra, hogy a PC elé leheveredve egyetlen mozdulattal folytathatják a videót, amit a telefonon be kellett zárniuk, mikor közeledett a főnökük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.