Hirdetés

Mostantól sokkal könnyebben kezelheted a Chrome böngészőt



|

10 százalékkal gyorsabb lett a Google Chrome böngészője, illetve a megnyitott lapok már csoportokban is hatékonyan kezelhetőek.

Hirdetés

A Google Chrome böngészőt biztonsági okokból egyébként is jó ötlet frissíteni, de azért akadnak örömtelibb hírek is az újdonságokkal kapcsolatban. Az asztali Chrome ugyanis már képes a megnyitott lapokat csoportokba rendezni, ezek pedig testreszabhatóak, címkézhetőek, színezhetőek, összecsukhatóak, kibővíthetőek és még húzni is lehet őket ide-oda. Ez csak az egyike a produktív, könnyebb használatot segítő újdonságoknak. 

Hirdetés

Mostantól egy lap fölé húzva az egeret előnézeti képet is megjelenít az oldalról a Chrome. A PDF-ek a böngészőn belül is kitölthetőek és menthetőek lettek, tablet módban pedig simítani is lehet a lapok között majd. 

A böngésző ezektől a funkcióktól nem lesz lassabb, sőt. Az ígéretek szerint akár 10 százalékkal gyorsabban töltenek be a lapok ezentúl a profilvezérelt optimalizációnak és a többi lap visszafogásának köszönhetően. Vagyis az erőforrásokat a használt oldalakra irányítja a Chrome, a hosszabb ideje nem használt lapoktól pedig elveszi. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.