Hirdetés

Ilyen lesz a Moto G8



|

Renderelt képeken látható a Moto G8-as okostelefon, amely február 23-án debütál majd.

Hirdetés

A Moto G8 Plus és a G8 Play egy ideje már piacon vannak, de a szivárgások arra utalnak, hogy a család hamarosan teljes lesz. Jön a Moto G8 és a Moto G8 Power is, az előbbiről pedig renderelt képek is felbukkantak. Ezek alapján a dizájn nem változik; a hátlapon a 16 megapixeles fő kamerát egy 8 megapixeles ultraszéles és egy 2 megapixeles makrós kamera kíséri, a negyedik körben pedig a lézeres autofókusz rendszere lapul. A logóba ujjlenyomat-olvasót építenek. 

Hirdetés

Az előlapra a 6,39 hüvelykes, 720p+ felbontású kijelzőbe egy 8 megapixeles szelfikamerát fúrnak, a széria történetében először. Marad a jackcsatlakozó, bár a hangszórókról nincs konkrétum. A motorháztető alá Snapdragon 665 chipet és 4000 mAh-s akkut építenek, 10 wattos töltéssel. 

A G8 a telefotós kamerát, nagyobb akkut és felbontást ígérő G8 Powerrel és a csúcskategóriában induló Edge+ készülékkel egyszerre debütál majd az MWC-n, február 23-án. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.