Hirdetés

Újabb fotókon a Motorola Edge+ csúcsmobil



|

Míg a Samsung fokozatosan leszámol a lekerekített kijelzővel, addig az Edge+ a vízesésszerű dizájnra szavaz.

Hirdetés

A lekerekített szélű kijelzők terén sokáig a Samsung úttörőnek számított, az utóbbi években azonban folyamatosan csökkentette a hajlítás mértékét, a Galaxy S20 szériával pedig már-már a lapos kijelzőkhöz tért vissza. Ennek ellenére néhány gyártó pont most áll át a vízesésszerű képernyőkre, amelyek bár a fogást és a használatot nehezítik, annál látványosabbak. Éppen ennek köszönheti a közelgő Motorola Edge+, hogy annyira dekoratív. Nemrég Evan Blass jóvoltából újabb renderelt képek bukkantak fel a készülékről. 

Hirdetés

A Motorola régóta nem jelentkezett csúcsmobillal, ezért is érdekes a 6,7 hüvelykes, keret nélküli, vízesésszerű képernyővel és fúrt szelfikamerával szerelt Edge+. Blass ritkán téved, így gyakorlatilag biztosra vehetjük, hogy ilyen lesz az új mobil. 

Az Edge+ ezzel nagyon hasonlít majd a Huawei Mate 30 Pro és a Vivo NEX 3 modellekre, de a Motorola nyomásérzékeny szenzorok helyett a használhatóbb, fizikai gombokra szavaz. Szintén ritkaság, hogy jackcsatlakozót is találunk majd felül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.