Hirdetés

Jövő hét szerdán érkezik a Motorola Edge+



|

Egy kedvcsinálóban pedig a vízesésszerű kijelzőt is megmutatták, vagyis az eddigi szivárgások valószínűleg mind hitelesek.

Hirdetés

Egy ideje már lehetett sejteni, hogy közeledik a Motorola Edge+, a gyártója pedig már egy kedvcsinálót is közzétett a csúcskészülékről. Ebből több dolog is kiderült. Az egyik, hogy a bemutató időpontja április 22., a másik pedig, hogy tényleg vízesésszerű kijelzőt kap az új eszköz, vagyis oldalra közel 90 fokban kanyarodik le a képernyő. Akárcsak az eddig előkerült, renderelt képeken. 

Hirdetés

Lesz majd egy sima Moto Edge is, szintén ilyen kijelzővel, de Snapdragon 865 helyett csak Snapdragon 765G-vel. Az 5G-támogatás mindkettőnél adott lesz. 

Az Edge+ kijelzője 6,67 hüvelykesre nő, 1080+ felbontással és 90 Hz-es képfrissítéssel. Ez lesz az első ilyen képfrissítésű készüléke a Motorolának, és az első teljesen önálló 5G-s mobilja is egyben. Továbbá az első, amibe 108 megapixeles fő kamera kerül, elvileg 16 megapixeles ultraszéles és 8 megapixeles telefotós kamerák mellett. A sima Edge fő kamerája 64 megapixeles lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.