Hirdetés

Érintőtollal érkezhet a Motorola egyik új mobilja



|

A szakértők szerint nem a Samsung Galaxy Note széria S Tollának akar riválist állítani a Motorola.

Hirdetés

A mindig megbízható Evan Blass nemrég egy friss képet közölt egy Motorola Edge+ nevű okostelefonról, ami a feltételezések szerint a csúcskategóriába érkezik majd. Túl sokat nem tudni egyelőre a készülékről, de annyi már biztos, hogy lesz hozzá érintőtoll. Elsőre mindenki arra gondolt, hogy a Samsung Galaxy Note széria és az S Toll kaphat riválist. 

Hirdetés

A szakértők szerint azonban nem ez a helyzet, az S Tollal közel lehetetlen lenne felvenni a versenyt, és nem is próbálja meg a Motorola. A mindennapos kezelésben ennek ellenére hasznos lehet egy érintőtoll, aminek főleg azok örülhetnek majd, akik szerették ennek használatát a PDA-s időkben. 

A tippek alapján a Motorola a One szériáját erősítené ezzel a sajátos megkülönböztetőjeggyel érkező okostelefonnal, amelynél a kijelző is elég vékony kávát kap, a szelfikamerát pedig a képernyő sarkába fúrják. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.