Hirdetés

Késik az összehajtható Motorola Razr, mert túl sokan akarnak belőle



|

Olyan nagy az érdeklődés az új Motorola Razr iránt, hogy a gyártó kénytelen elhalasztani az összehajtható mobil megjelenését.

Hirdetés

1500 dolláros árcédula mellett nem éppen olcsó az új Motorola Razr, de az eddigi legígéretesebb formátumú összehajtható mobilról van szó, ezért érthető, hogy igen nagy az érdeklődés a termék iránt. 

Hirdetés

Ami azt illeti, annyira nagy, hogy a Motorola kénytelen elhalasztani a piaci megjelenést. A kereslet messze felülmúlja azt, amire számítottak, ezért alakítani kell a dolgokon, hogy megfelelő készlettel tudják piacra dobni a modellt. Technikai problémákról nem esett szó. 

A klasszikus Razr kagylómobil modern verziója ezúttal 6,2 hüvelykes, 2142 x 876-os hajlékony OLED-kijelzőt kapott, a készülék zsebben is könnyen elfér. Kívülre egy 2,7 hüvelykes, 800 x 600-as OLED-panel került az értesítésekhez. 

A Motorola eredetileg december 26-tól fogadta volna az előrendeléseket, majd januárban kezdte volna a kiszállításokat. Azt sajnos nem árulták el, hogy konkrétan mikorra halasztották a startot, de egy közleményben a Motorola egyik szóvivője arról beszélt, hogy nem számítanak túl komoly késésekre. Vagyis 2020 elején még így is megérkezhet az új Motorola Razr. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.