Hirdetés

Februárban érkezik a Motorola Razr



|

Az óriási érdeklődés miatt korábban elhalasztották a startot.

Hirdetés

Minden idők egyik legszebb, legkülönlegesebb, legdizájnosabb és legemlékezetesebb telefonja volt a Motorola V3, melyet most egy hajlítható kijelzős készülékkel idéz meg a cég. Az ötlet jó, és ha minden igaz, a kereslet is kellően nagy, de még ez is csak egy kísérleti termék, ami nem feltétlenül vetíti előre az okostelefonok jövőjét. A kameráit például nem dícsérték túl azok, akik már kipróbálhatták.

Hirdetés

Az Egyesült Államokban január 26-ától lehet majd előrendelni 1499 dolláros áron (egy korábbi szivárgás alapján az európai felhasználók 1600 euróra számíthatnak, de ezt még nem erősítették meg), és február 6-ától lesz hivatalosan kapható - tehát öt nappal azelőtt adják ki, hogy a Samsung megvillantaná hasonló hajtogatható kijelzős telefonját, a Z Flipet.

Ez egy hónap csúszást jelent az eredetileg kitűzött december 26-ai starthoz képest, amire a vártnál nagyobb érdeklődés miatt volt szükség. Kíváncsian várjuk, mekkora roham lesz a megjelenés napján, és hogyan teljesít az eszköz élesben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.