Hirdetés

Vitatja a Motorola a Razr legutóbbi stressztesztjének eredményét



|

Kritizálta a CNET eljárását a gyártó, majd arra válaszul megmutatta a saját videóját a hajtogatós tesztekről.

Hirdetés

Sokan csalódtak a Motorolában, amikor a CNET felkavarta a kedélyeket az új Razr kijelzőjének stressztesztjével. Az összehajtható okostelefon ugyanis már 27 000 hajtogatásnál elhasalt a FoldBot robot tesztjén (a Galaxy Fold rekordja 120 000). Emiatt aztán a tervezett, 12 órás live streamet sem bírta ki az új Razr. 

Hirdetés

A Motorola hivatalos állásfoglalásként egy videót adott ki válaszul, amelyen a gyártó saját hajtogatós robotja nyitja és zárja a mobilt, de ezúttal teljesen, nem csak részben, mint a FoldBot. 

A gyártó szerint a FoldBotot nem a Razr tesztelésére tervezték, emiatt felesleges stressznek tette ki a zsanért. Ez utóbbit ugyanis úgy tervezték, hogy teljesen kinyissák és bezárják. Vagyis a Motorola szerint a CNET-féle teszt pontatlan volt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.