Hirdetés

Motoros navigációval újít a Google Térkép



|

Az új navigációs mód fokozatosan, több hullámban válik elérhetővé.

Hirdetés

Miután a Waze számos új funkciót kapott - ezek között egy kifejezetten motorosoknak szánt navigációs módot -, elkerülhetetlennek tűnt a Google Térkép frissítése is. 

Hirdetés

A Google saját megoldása valóban frissül, a népszerű alkalmazás saját motoros navigációs módot kap. A rossz hír az, hogy ez fokozatosan, több hullámban válik elérhetővé az eltérő régiókban. 

Miben más az új navigációs mód? Mivel motorosoknak szól, ezért olyan útvonalakat is felkínál, amelyek az autósok számára elérhetetlenek. A becsült érkezési időt is más motorosoktól begyűjtött adatok alapján mutatja (és nem autósok adataiból számolja), ami elég nagy eltérést jelenthet, ezúttal jó értelemben. 

Az új ikon a keresősáv alatt bukkan majd fel, ahol a közlekedési módok között lehet váltani. Indiában már él az új funkció, de sajnos arra még várni kell, hogy világszerte használható legyen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.