Hirdetés

Azoknak segít a Firefox, akik nem bíznak a Facebookban



|

Egy Facebook-konténerrel állt elő a Mozilla, ami kiegészítő formájában elszigeteli a webes tevékenységünktől a facebookos életünket.

Hirdetés

Megérkezett a legújabb Firefox böngésző, aminek az egyik fő újdonsága egy olyan eszköz, ami valamilyen szinten távol tartja a Facebookot a webes tevékenységünktől. Itt van az új Facebook-konténer, ami egy kiegészítő a 74-es Firefox verzióhoz. Ez megakadályozza a Facebookot abban, hogy kövessen minket a weben, és még a bejelentkezéseket, lájkokat, megjegyzéseket is automatikusan blokkolja a Facebookon kívüli oldalakon. Kivételt persze bárki bármikor felvehet a beállításokban. 

Hirdetés

Az új beépülő működik az Instagram és a Facebook Messenger szolgáltatásokkal is, vagyis azokat ugyanúgy képes elszigetelni a szokásos és más internetes tevékenységektől. 

A Firefox 74-es verziójában egyébként javult a bejelentkezések kezelése, megfordítható a listázási sorrend. Egyszerűen importálhatóak továbbá a könyvjelzők és előzmények az új Edge böngészőből is, a külső appok által telepített beépülők pedig már a kiegészítőkezelőn keresztül is törölhetőek (és ilyesmit alkalmazások többé nem installálhatnak). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.