Hirdetés

Hasznosabb lesz a Firefox keresősávja



|

A Mozilla Firefox böngészőjének 75-ös verziójába érkezik a nagyobb tudású keresősáv, ami első kattintásra máris láthatóbbá válik.

Hirdetés

A digitális élet nagyja sokaknál a böngészőben zajlik, így a webes élmények meghatározásában ennek a szoftvernek alapvető szerepe van. A Mozilla úgy döntött, felturbózza a Firefox keresősávját, hogy könnyebben kereshessünk és netezhessünk. A böngésző legrégebbi eleme az URL beírására szolgáló címsor, és a Firefox elsők között támogatta, hogy ez az elem többé váljon, vagyis keresésekre is alkalmas legyen. 

Hirdetés

A Mozilla pechére a Chrome megoldása több funkciót kínált, sok olyat, ami csak most érkezik a Firefoxba. A Mozilla most azonban alaposan rákapcsol a keresősáv kapcsán a 75-ös, asztali verzióval. Az első kattintás után jobban láthatóvá válik a keresősáv, amely mutatja majd a top oldalakat, illetve kiemeli a javasolt találatok közül a népszerű kulcsszavakat. Aki pedig egy weboldalt szeretne elérni, annak is segít odanavigálni. 

A mostani Firefox-frissítés egyébként azt jelenti, hogy a Mozilla bízik annyira a Firefox stabilitásában, hogy a Microsofttal és a Google-lel ellentétben nem állítja le járvány idején sem a funkciófrissítéseket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.