Hirdetés

Mutatós Star Wars iPhone tokokat villantott a Casetify, az egyik nagyon limitált



|

Korlátozott mennyiségben kapható a Star Wars legendás űrhajóját ábrázoló tok, de ezen kívül is lesz miből válogatniuk a messzi-messzi galaxis rajongóinak.

Hirdetés

Annyi különböző merchandise készült az évek során a Star Wars franchise rajongóinak, hogy ma már elég nehéz újat mutatni - de nem lehetetlen.

Az egyedi telefontokokkal, valamint egyéb kiegészítőkkel foglalkozó Casetify ennek ellenére úgy döntött, még tovább bővíti a felhozatalt, és bemutatott egy csomó stílusos újdonságot, amelyek között találunk egy egészen spéci darabot is.

Hirdetés

A szóban forgó különlegesség egy alumíniumból készült telefontok, amibe lézergravírozással belerajzolták a Millennium Falcont. Ebből az apróságból mindössze 1000 darab készül, és egy iPhone 12-re vagy 13-ra rakhatjuk rá. A dizájnhoz igazodva a tok ára is az egekben jár, 149 dollárt, vagyis átszámítva nagyjából 52 ezer forintot kell fizetniük érte a rajongóknak.

Egyébként később a dizájn más tokokra is rákerül majd, ami azt jelenti, hogy jóval olcsóbban csaphatunk le rá, és többféle mobilra is rápakolhatjuk.

A Star Warsnál maradva szerencsére jóval kedvezőbb ajánlatokkal is készült a Casetify. Van például egy rakás olyan tok, amelyeket az eredeti trilógia poszterei ihlettek, és mobilok mellett tableteken is elférnek. Sőt, még egy Apple Watch szíját vagy az AirPods dobozkáját is egyedibbé varázsolhatjuk az új kollekciónak hála.

Stílusosan május 4-én, vagyis a nemzetközi Star Wars-napon érkeznek meg a Casetify újdonságai.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.