Hirdetés

Műtét közben jelentkezett be bírósági meghallgatására egy kaliforniai sebész



|

Bár a páciense épp az asztalon feküdt, az orvos erősködött, hogy tud figyelni a bíróra.

Hirdetés

Még mindig váratlan meglepetéseket okoz a Zoom és más videochat alkalmazások használata. A macskává változott ügyvéd és a szülőket szidalmazó iskolakörzet-vezetés után itt a multitaskingoló plasztikai sebész, aki összekötötte a hasznosat a kellemetlennel.

A Kaliforniában élő Dr. Scott Green Sacramento megye közlekedési ügyekkel foglalkozó bírósága előtt jelent meg, de úgy jelentkezett be, hogy teljes műtős szettet viselt. A bírónak is feltűnt, hogy olyan, mintha egy műtőben lenne, amit Dr. Green meg is erősített, hozzátéve, hogy amúgy ráér, és a bíró úr nyugodtan belekezdhet.

Hirdetés

A háttérben a gépek hangja hallatszott, és az is látszott, hogy a doki benne van valamiben. Hiába próbálta megnyugtatni a jelenlévőket, hogy kollégája segíti, és nem lesz baj, a bíró ragaszkodott a tárgyalás elnapolásához.

Egyébként az ilyen meghallgatások a törvényeknek megfelelően nyilvánosak, élőben közvetítik őket, és bárki bekapcsolódhat. Miután felvétel útra kelt az interneten, Dr. Green Yelp adatlapját és egyik YouTube videóját trollok rohamozták meg. Ebből a videóból amúgy kiderül, hogy öt gyermekét a zöld különböző rányalatairól nevezte el, mert hát ugye Green a vezetékneve. Igazi mókamester az úr, nehéz elhinni, hogy ezt az egészet nem a poén kedvéért csinálta.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.