Hirdetés

Már a Sony is bedobta a törölközőt a koronavírus miatt, de így sem fújják le az idei MWC-t



|

Újabb fontos szereplők mondtak nemet a 2020-as MWC-re.

Hirdetés

Az LG, a ZTE, az Ericsson, az NVIDIA és az Amazon után most újabb gyártók jelentették be, hogy nem látogatnak el a 2020-as Mobile World Congressre, a világ legnagyobb mobiltelefonos kiállítására. A TCL és a Sony jelentette be most épp hogy távol maradnak. 

Hirdetés

A Mobile World Congress (MWC) Barcelonában kerül megrendezésre a jelenlegi tervek szerint február végén, de lassan kis túlzással alig marad előadó és kiállító, aki jelenlétével megtisztelné a kiállítást. Az ok végtelenül egyszerű, az immár több mint 400 halálos áldozatot követelő, és húszezres fertőzöttségi szám felett járó koronavírus miatt nem mennek el annyian a konferenciára. A TCL esete némileg árnyalt, ők nem hagyják ki teljesen az MWC-t, mindössze a sajtókonferenciájukat törölték. A Sony viszont teljesen kihagyja az egész rendezvényt, semmilyen formában sem lesznek jelen. Közleményükben arra hivatkoztak, hogy mindenekelőtt a vásárlók, a partnerek, a média képviselői és a dolgozók egészségét tartják szem előtt, ezért nem vesznek részt az MWC-n. 

Az is kiderült, hogy tervezett sajtókonferenciáját végül az Xperia hivatalos YouTube-csatornáján fogja majd megtartani a Sony, szóval azért nem maradunk le a bejelentésekről. 

Az MWC mögött álló GSMA ma ismét megerősítette, hogy a számos távol maradó gyártó ellenére továbbra is azt tervezik, hogy megtartják a rendezvényt február 24. és 27. között. Persze február végéig még sok minden megváltozhat, de az már biztos, hogy ha meg is tartják a 2020-as MWC-t, a konferencia akkor is sokkal kisebb lesz, mint a korábbi években.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.