Hirdetés

Nagy baj lehet az iPhone-ok üzemidejével iOS 14.2 alatt



|

A Redditen és az Apple fórumán is egyre többen panaszkodnak, hogy az iOS 14.2 óta nagyon gyorsan merül az iPhone mobiljuk.

Hirdetés

Szinte minden márka okostelefonjainál elő szokott fordulni, hogy egy-egy frissítés után baj van az üzemidővel, és nagyon gyorsan merül a készülék. Az iOS 14.2 telepítése óta sok iPhone-tulajdonosnál jelentkezett ilyen probléma, és egyre többen panaszkodnak is az Apple fórumán és a Redditen. 

Amellett, hogy gyorsan merül az akku, a töltési idők is hosszabbak a szokásosnál. Van, akinél fél órán belül elpárolog a töltöttség több mint 50 százaléka, percek alatt 5 százalékok tűnnek el normál használatnál. 

Hirdetés

A hiba biztosan szoftveres eredetű, ugyanis mindenkinél hirtelen kezd el csökkenni a töltöttség, majd egy újraindítás után váratlanul magasabb lesz a százalékos érték. A visszajelzések szerint főleg az iPhone XS, az iPhone 7, az iPhone 6S szériák és az iPhone SE, valamint a 2018-as iPad Pro érintettek. 

Egyelőre nem valószínű, hogy az iOS 14.2.1 bármit megoldana ilyen téren, ott az MMS-hibákra és az iPhone 12 mini érintőkijelzőjének érzékenységére koncentráltak. Remélhetőleg az iOS 14.3 rendbe hozza majd a dolgokat az érintett felhasználóknál. Aki pedig még nem telepítette az iOS 14.2-t, és régebbi iPhone-ja van, az jobb, ha kivárja a következő verziót. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.