Hirdetés

Nagy durranás lehetne a Huawei Mate 30 Pro



|

Állítólag 90 Hz-es kijelzővel, négy hátlapi kamerával és 5G-s modemmel támadhat a Huawei következő csúcskészüléke.

Hirdetés

Továbbra is bajban van a Huawei a jövőt illetően, és jelenleg gőzerővel dolgozik azon, hogy amennyiben végleg elveszíti az Android-támogatást, akkor idén ősztől áttérjen a HongMeng OS-re, esetleg az orosz Aurorára. Míg egyes források szerint ezzel határozatlan időre elhalasztják a csúcskészülékeket (és így a Mate 30 szériát is), addig mások szerint azért igenis tart a Mate 30 Pro fejlesztése. 

Hirdetés

A szivárgások alapján a Mate 30 Pro egy 6,71 hüvelykes AMOLED kijelzőt kaphat, ami kínai források szerint 90 Hz-es képfrissítéssel támad (mint a OnePlus 7 Pro). 

Ezután renderelt képanyagok és videó is előkerült a készülékről, amely lekerekített szélű képernyővel és a bal felső sarokba fúrt dupla szelfikamerával látható. A hátlapra négy kamera került V formációban, a rendszer állítólag 5x-ös optikai és 50x-es digitális nagyításra lenne képes. A készülék pedig fekete, piros, arany-fehér, kék, króm-fehér, klasszikus kék és piros színekben érkezne. 

Ezek a renderelt képek azonban nem a tényleges készüléket mutatják, mindössze koncepciók az eddigi információk és a további vélt részletek alapján. 

Maga a Mate 30 Pro állítólag Kirin 985-ös chipet és Balong 5000 5G-s modemet kaphat, képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasóval, 4200 mAh-s akkuval és 55 wattos gyorstöltéssel. Ha a Huawei operációs rendszerrel kapcsolatos problémái rendeződnek, akkor a készülék októberben debütálhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.