Hirdetés

Nagy fejtörést jelent az iPhone X az appfejlesztőknek



|

A kijelzőbe belelógó sáv álló és fekvő módban is zavarja az appok zökkenőmentes megjelenését.

Hirdetés

Egyre közeledik az Apple iPhone X megjelenése - legalábbis papíron -, és nemrég előkerült egy újabb videó a tizedik évfordulós modellről. Egy olyan, ami sokakat aggaszt. 

Hirdetés

Eddig is sokan voltak mérgesek az Apple-re a kijelzőbe belelógó felső szenzorsáv miatt, és gondolják úgy, hogy nem lesz jó teljes képernyőn YouTube-ozni az iPhone X-zel

A mostani klip egy 9 másodperces szösszenet, amelyben az Instagram appot nyitják meg. Ez pedig arról árulkodik, hogy a fejlesztőknek nehéz dolguk lesz az appokkal, a felhasználói élmény pedig nem feltétlen lesz mintaszerű. 

Az app felső része és az Instagram fejléc túl közel van a szenzorsávhoz, és a jelek szerint nem igazodik ahhoz megfelelően. Nem ez az app lesz azonban az egyetlen, aminek ilyen gondja van. 

Egy Zacwest néven nyilatkozó fejlesztő 8 éve van a szakmában, és az állítása szerint nem csak az álló móddal van baj, a fekvő módban még több probléma jön elő az appokban. Ő úgy gondolja, hogy az első iPhone X-vásárlók a legtöbb alkalmazásban megisszák majd a rendhagyó kijelző okozta kezdeti nehézségek levét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.