Hirdetés

Nagy frissítést kaptak a Samsung Galaxy S10 mobilok



|

A legutóbbi frissítés felturbózta az egyébként is kiváló kamerarendszert a három Galaxy S10 okostelefonon.

Hirdetés

A Samsung kiváló kamerarendszerrel látta el a Galaxy S10 szériás okostelefonjait, ennek teljesítményét azonban igyekezett még tovább javítani a legutóbbi szoftverfrissítés segítségével. Elsőként a svájci felhasználók kapták meg a csomagot, ami többek között a májusi biztonsági frissítéseket is tartalmazza. 

Hirdetés

Emellett a kamera éjszakai módja és a live focus mód is frissültek. A megjelenéskor a Galaxy S10 készülékek Bright Night módja nem teljesített olyan jól, mint a Google vagy a Huawei alternatívája, ráadásul manuálisan sem volt állítható. A Samsung ezért az új, manuálisan is használható Night módot alacsonyabb zajszinthez és hosszabb záridőhöz optimalizálta, ami jobb fotókat eredményez. Emellett már az ultraszéles kamera is használható ezzel a móddal. 

Szintén remek módosítás, hogy a Galaxy S10 és a Galaxy S10+ készülékeknél live focus módban a portréfotóknál végre a telefotós lencse is használható. Ez sokkal jobb beállítást eredményez a portréképeknél (többen nehezményezték a lehetőség hiányát). Svájc után elvileg hamarosan a többi régióban is elérhető lesz a nagy frissítés. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.