Hirdetés

Nagy hajrával indít a OnePlus 7 Pro



|

A OnePlus 39 városban szervez úgynevezett pop-up rendezvényeket a OnePlus 7 Pro startja alkalmából.

Hirdetés

Mindjárt itt a OnePlus 7 és a OnePlus 7 Pro, ez utóbbi pedig akár a Samsung Galaxy S10+ és a Huawei P30 Pro modellekre is alternatívát jelenthet majd. A OnePlus nagy figyelmet akar szerezni magának, éppen ezért világszerte úgynevezett pop-up rendezvényeket szervez a OnePlus 7 Pro startja alkalmából. 

Hirdetés

Minden felhasználó és látogató lehet olyan szerencsés, hogy tesztelheti a OnePlus 7 Prót élőben, beszélhet a OnePlus dolgozóival, díjakat nyerhet, és mindenki más előtt meg is veheti a készüléket. Az első 200 vásárló pedig további extrákat is kap. 

A OnePlus világszerte összesen 39 városban szervez ilyen eseményt (Magyarországon sajnos nem). Hasonló rendezvényeket tartott a OnePlus 6 startjakor is egyébként a cég, akkor jégkrémet, pólókat és sapkákat is osztogatott. 

Sokan attól tartanak, hogy a OnePlus ezzel az új csúcsmobillal kissé már saját magát hazudtolja meg, ugyanis ezúttal már egy 800, de akár 1000 eurós készülékről lehet szó - pedig a gyártóról mindig is a kedvező vételár jutott eszünkbe. Igaz, cserébe 90 Hz-es, 6,7 hüvelykes kijelzőt, tripla hátlapi kamerát, felugró szelfikamerát és Snapdragon 855-öt adnak majd. Szerencsére a részletek nemsokára kiderülnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.