Hirdetés

Nagy meglepetést okozhat az LG G7?



|

Új vezető állt az LG Mobile élére - kis szerencsével innovációt és meglepetéseket hoznak az új LG okostelefonok, akár már a 2018-as CES-en.

Hirdetés

December 1-től új vezetője van az LG mobilos divíziójának. Az LG Mobile vezetését Hwang Jeong-hwan veszi át, aki eddig az LG Home Entertainment csoportját igazgatta. 

Hirdetés

A korábbi mobilos vezér Juno Cho továbbra is az LG-nél marad, de más szerepkörben folytatja. Ez a változtatás mindenképp azt jelzi, hogy az LG-nek változik a mobilos stratégiája. 

Hwang Jeong-hwan az elmúlt években sokat tett hozzá az általa vezetett divízió kutatás-fejlesztéséhez, de így volt ez korábban akkor is, amikor az LG az első androidos okostelefonjait alkotta meg. Ő segített a Google-lel való együttműködés kialakításában is anno. 

Az LG mindezzel azt üzeni, hogy felveszi a kesztyűt a Samsunggal szemben, és olyan innovatív termékekkel készül a jövőben, amelyekkel borsot törhet a riválisai orra alá. 

Az LG az utóbbi években remekel üzletileg, azonban a mobilos divíziója régóta szenved és veszteséges. A helyzet idén sem változott. Az LG V30-at és a G6-ot igazából kivétel nélkül mindenki a legjobb androidos okostelefonok közé sorolja, ennek ellenére az LG az elmúlt három évben 18,4 százalékos visszaesést tapasztalt, és a lejtmenet idén is folytatódott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.