Hirdetés

Nagy PC-meglepetéssel készül a Lenovo



|

A 25. évfordulóra készülő speciális ThinkPad a T470 egyik változata lehet.

Hirdetés

A Lenovo idén mutatja be a speciális, 25. évfordulójára fejlesztett ThinkPad laptopját, amely klasszikus dizájnjegyekkel, ám modern hardverekkel fut majd be. Erről árulkodtak a legutóbbi szivárgások is. 

Hirdetés

A termékteszteléssel és hitelesítések kiadásával foglalkozó német TÜVRheinland kilistázott egy eddig be nem jelentett Lenovo PC-t, a ThinkPad T470 ThinkPad 25-öt. Ez a név pedig arra utal, hogy a modell a 2016 végén bejelentett 14 hüvelykes laptop egyik különleges változata lesz. 

A T470 akár Intel Core i7-es Kaby Lake CPU-val, 32 GB RAM-mal, 500 GB-os HDD-vel vagy 1 TB-os SSD--vel is kérhető, az IPS kijelzője pedig 1920 x 1080-as felbontású, érintésérzékeny. A laptopon van gigabites Ethernet, három USB 3.0 port, Thunderbolt 3 és HDMI port, SD-kártyaolvasó, jackcsatlakozó, és akár még microSIM-slot is. 

Valószínűleg ezek az évfordulós modellben is benne lesznek, de nem lenne meglepő, ha klasszikus billentyűzettel és színes ThinkPad logóval villogna a Lenovo. Dave Hill, a Lenovo korábbi dizájnfőnöke is olyan billentyűzetről beszélt, amiért meg lehet majd őrülni. 

A Lenovo még 2005-ben vette át az IBM-től a PC-s üzletágat, vagyis a ThinkPad név nagy múltra tekint vissza. Az azóta bevezetett újításokkal persze a laptopok jóval modernebbek lettek, de a régi felhasználók egy-két dolgot hiányolhatnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.