Hirdetés

Nagy számokkal dobálózik a Vivo S7e 5G



|

Tovább folytatja a dömpinget a Vivo, a hazai piacán napokon belül kapható az S7e 5G, 64 megapixeles fő kamerával és 33 wattos gyorstöltéssel.

Hirdetés

Hatalmas dömping keretében csak úgy ontja magából az új termékeket a kínai Vivo, nem titkoltan azért, hogy a Xiaomival és az Oppóval harcolva átvegye a Huawei helyét a piacon. Nemrég már Európába is megérkezett hivatalosan a Vivo. A gyártó legújabb mobilja az S7e 5G, bár ez egyelőre csak Kínában jelenik meg. A márkától megszokott módon ez is nagy számokkal villog. 

Hirdetés

A Vivo S7e 5G alapvetően az Y73 5G átszabott változata, a méretek, chipek és kamerák elhelyezése is egyforma. Egy MediaTek Dimensity 720 5G lapkáról, 8 GB RAM-ról, 128 GB tárhelyről van szó, 64 megapixeles fő kamerával, 8 megapixeles ultraszéles egységgel és egy 2 megapixeles mélységérzékelővel. A 6,44 hüvelykes OLED-kijelző full HD+ felbontást kapott, egy 32 megapixeles szelfikamerával. 

Az akku 4100 mAh-s, 33 wattos gyorstöltést támogat, van 5G, kisebb meglepetésre jackcsatlakozó is. Fekete, kék és ezüst színekben, november 11-től vihető Kínában az új mobil, az ára viszont még nem ismert. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.