Hirdetés

Nagy tervei vannak Európában a Xiaominak



|

Kiszivárgott, hogy Európában milyen okostelefonokkal versenyezne a következő években a Xiaomi.

Hirdetés

Az Eurázsiai Gazdasági Bizottság jóvoltából kiszivárgott, hogy a Xiaomi milyen okostelefonokkal készül az európai piacon. Mint ismeretes, a kínai márka nemrég komoly terjeszkedésbe kezdett az EU-ban, az európai országokban hivatalosan is érkeznek a márka okostelefonjai. 

Hirdetés

A mostani jelentésekből kiderült továbbá, hogy a következő években mit várhatunk a Xiaomitól. Közeledik például a Mi 7, amely már május 23-án elstartol. Úgy néz ki, hogy lesz belőle egy középkategóriás alternatíva is, a Mi 7 Lite. 

A későbbiekben érkezik a Mi Mix 3s, majd a Mi S1, a Mi S2 és a Mi S3. Ezeket a Redmi S1, S3, Redmi A1 és A3, valamint a Redmi 5 széria utódjai kísérik. Ez azt jelenti, hogy érkezik a Redmi Note 6, a Redmi Nota 6A, a Redmi Note 6A Prime, a Redmi Note 6 Prime, a Redmi 6 Plus és a Redmi 6A Plus. 

Az EEC listája ugyanakkor egészen 2023 végéig érvényes, ami arra utal, hogy a felsorolt készülékek közül nem mind jelenik meg az idei évben. A Redmi 6-os széria például várhatóan a jövő év elején startol el, a Mi Mix 3s pedig nem sokkal azután. Az idei évben a Mi 7 Lite mellett egy Mi S szériás okostelefonra számíthatunk, természetesen a Redmi S2 mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.