Hirdetés

Nagy újítás a Nova Launcherben



|

Végre Google Now-támogatást kapott a Nova Launcher - ami egy trükkel kelthető életre.

Hirdetés

A Nova Launcher végre egy olyan funkcióval frissült, amit gyakorlatilag évek óta hiányolnak a rajongók. Ez pedig a Google Now-támogatás. 

Hirdetés

A Google még 2012-ben mutatta be a Google Nowt, ami a főképernyő oldalsó panele, és a Nova Launcher rajongóinak legnagyobb kérése volt az elmúlt években. Sokan nem hajlandóak semmiért odaadni a régen szeretett, alaposan testre szabható launcherüket. Technikai okokból eddig azonban egyetlen launcherbe sem kerülhetett be a Google Now. 

Az integráció azonban végre megoldható a Nova Launcherben, ugyanis a TeslaCoil Software létrehozott egy Nova Google Companion nevű segédalkalmazást. Ez hozzáadja simítható formában az extra panelt a főképernyőhöz. 

Az új app a Nova Launcher 5.3-as bétájával kompatibilis, vagyis aki ki szeretné próbálni, annak egyelőre át kell állnia a bétára (a frissítések keresésénél választható ki a menüben). A segédapp maga pedig nem jelenhet meg a Google Play Áruházban, ezért egyelőre manuálisan kell azt letölteni (később valószínűleg lesz hozzá gomb a beállításokban), innen

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.