Hirdetés

Nagy változást indíthat el a Samsung összehajtható mobilja



|

A jelentések szerint 2019-cel kezdődően hatalmas tempóban nő majd a kereslet a hajlékony OLED-panelek iránt.

Hirdetés

A Samsung mobilos vezérének hála nemrég megtudtuk, hogy a dél-koreai gyártó első hajlékony okostelefonja már novemberben bemutatkozhat. Korábban az is kiderült, hogy az ehhez fejlesztett kijelzőt a Samsung továbbértékesítené a kínai gyártóknak, hogy ezzel is növelje az érdeklődést az új termékkategória iránt. 

Hirdetés

A legutóbbi jelentések pedig arról szólnak, hogy miután a Samsung a jövő év elején piacra dobja a Galaxy X vagy Galaxy F néven érkező készüléket, óriási tempóban nő majd a kereslet a hajlékony OLED-panelek iránt. 

A Samsung riválisai mindent megtesznek majd azért, hogy felzárkózzanak. A kínai BOE például az Apple-nek szállítana hasonló kijelzőket, míg az LG Display korlátozott darabszámban a jövő év közepére szállítaná a hajlékony OLED-képernyőket. 

A jövő évben megjelenő összehajtható mobilok többségébe befelé hajtható hajlékony OLED-panel kell. Ezek gyártása könnyebb, mintha kifelé kellene hajtogatni az eszközt, ennek ellenére nem könnyű a feladat. Egyelőre senki sem tudja, hogyan bírják majd a mindennapos használatot az ilyen kijelzők a gyakorlatban. A por is komoly gondot okozhat, ha rossz helyen gyűlik össze, legalábbis erről szólnak a szivárgások. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.