Hirdetés

Nagyjából hatórányi leállás után újra működik a Facebook



|

A Facebook mellett a Messenger és az Instagram is helyreállt.

Hirdetés

Nagyjából hazai idő szerint éjfélkor állt helyre a világ rendje, vagyis mostantól fogva már újra működik a Facebook, az Instagram és az összes többi ma leállt rendszer, lehet például üzenetet küldeni a Messengeren is.

Hatalmas, globális hibáról volt szó, egyáltalán nem mindennapos, hogy ilyen hosszú ideig dolgozni kelljen egy probléma kiküszöbölésén a világ legnagyobb közösségi oldala esetében.

Hirdetés

Az különböző felületek persze egyelőre még nem 100%-osak, mi például most még nem tudtuk posztolni egyetlen saját Faceboook-oldalunkra sem (frissítés: időközben már ez is működik), de remélhetőleg az elkövetkező órákban sikerül tényleg mindent helyrehozni, és reggel már zavartalanul indulhat mindenki napja. 

Amint részletes információkkal rendelkezünk a hiba pontos okáról, illetve annak hátteréről, egy átfogó anyaggal jelentkezünk. Remélhetőleg hamarosan tájékoztatást adnak az illetékesek mindezekről, és nem kell a tippelgetésnél maradnunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.