Hirdetés

Nagyobb kijelzővel jön a következő iPad mini?



|

Lehet, hogy mégsem lesz annyira mini az Apple legkisebb táblagépe.

Hirdetés

Három év kihagyással, tavaly márciusban jelent meg új változat az iPad miniből, ami 7,9 hüvelykes képernyőjével nagyobb volt egy okostelefonnál, de nem akkora, hogy kényelmetlen legyen egy kézben tartani. Idén új variáció érkezhet, azonban az Apple a pletykák szerint elengedi ezt a méretet.

Hirdetés

A közismert elemző, Ming-Chi Kuo azt állítja, két új tabletet is piacra dob a cég a közeljövőben: az egyik a 2020 második felében debütáló 10,8"-es iPad lesz (ami a 10,2"-es iPad Airt váltja), a másik pedig egy 8,5-9"-es iPad mini, melynek érkezése 2021 elejére várható. Mindkettő esetében az a cél, hogy nagyobb teljesítményt kínáljanak megfizethető áron. Könnyen elképzelhető, hogy a nagyobb kijelzőméretet részben a káva méretének csökkentésével, esetleg a Home gomb eltüntetésével érik majd el, de további részleteket egyelőre nem tudni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.