Hirdetés

Nagyobb kijelzővel támad a Xiaomi rövidesen érkező új okoskarkötője



|

A bemutató előtt már gyári rendereken is megcsodálhatjuk a Xiaomi Mi Band 7-et.

Hirdetés

A Counterpoint Research legfrissebb adatai alapján a Xiaomi már 12%-ot hasít ki a globális okostelefonos tortából, s ezzel a kínai cég a világ harmadik legnépszerűbb mobilgyártójának számít. A 2010-ben alapított vállalat viszont a hordható eszközök piacán is komoly játékos, az okosórák kategóriájában 3,6%-kal képviselteti magát.

Ebben pedig komoly szerepe van a több mint 40 millió példányban eladott Mi Smart Band okoskarkötőnek, melynek tavaly májusban mutatták be a hatodik generációját, most pedig már a hetedik kiadás megjelenésére számíthatunk. Ennek érkezését a napokban harangozta be a gyártó, néhány hivatalos rendert is nyilvánosságra hozva.

Hirdetés

A Xiaomi a Weibo közösségi oldalon árulta el, hogy május 24-én, azaz holnap a Redmi Note 11T okostelefon mellett a Mi Smart 7-et is megmutatja nekünk. A bejelentéssel az is megerősítést nyert, hogy az eszköz már egy 1,62 hüvelykes AMOLED kijelzővel érkezik, vagyis 25%-kal nagyobb megjelenítőt tartogat, mint az 1,56 hüvelykes elődmodell. A hivatalos képeket elnézve ez nem befolyásolja a dizájnt, első pillantásra marad a tavaly bevezetett forma.

A Zepp társalkalmazásban felfedezett információk alapján ugyanakkor nem kizárt, hogy a Mi Smart Band 7 végre beépített GPS-t is kap, valamint az intelligens ébresztés és a mindig aktív kijelző is bekerül a karkötő repertoárjába.

Kérdés, hogy mindez hogyan befolyásolja majd az árat, hiszen a Mi Band-széria legnagyobb fegyverténye mindig is a megfizethetőség volt. A Mi Band 6 jelenleg 12-13 ezer forint környékén mozog a hazai boltokban, ezért cserébe 30 fitnesz tevékenységet követhetünk pulzus- és véroxigénszint-méréssel, 14 napos üzemidővel és 50m-es vízállósággal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.