Hirdetés

Nagyon családbarát lett a Google Fotók



|

Immáron néhány gombnyomással megoszthatjuk másokkal a saját könyvtárunkat.

Hirdetés

A Google még az idei Google I/O-n mutatta be a saját könyvtár megosztása funkciót és a javasolt megosztásokat, amelyek a Google Fotókhoz készültek. Mindeddig azonban egyik sem érkezett meg a szolgáltatásba. 

Hirdetés

A Google most viszont mindkét újdonságot elérhetővé tette az Android és az iOS platformokon, ennek keretében a kezelőfelület menüjébe beépül a saját könyvtár megosztása opció. Ennek segítségével követhetjük majd a megosztási tevékenységeinket. 

Az app tetején személyes javaslatok is megjelennek majd a megosztási szokások alapján. 

A saját könyvtár megosztásával lehetővé tehetjük a családtagok vagy a barátok számára, hogy az összes fotónkat lássák. Amint az illető elfogadja a felkérésünket, minden fotót lát majd, ha pedig újat ment el a rendszer a felhőnkbe, azt is automatikusan megosztja az illetővel, tehát a műveletet többé nem szükséges megismételnünk. 

Az új funkciók már megjelentenek Android és iOS rendszereken, azonban időbe telhet, mire mindenkihez eljutnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.