Hirdetés

Nagyon érdekes dolgok derültek ki a Samsung Galaxy Note 10-ről



|

A sima Galaxy Note 10-be nem lehet majd microSD-kártyát tenni, és úgy tűnik, hogy tényleg oda a jackcsatlakozó.

Hirdetés

Egyre közeledik a Samsung Galaxy Note 10 bemutatója, emiatt egyre több a szivárgás - azt viszont ilyenkor már nem könnyű eldönteni, hogy mi lehet igaz ezekből. A legutóbbi jelentések szerint mindenesetre az olcsóbb verzió nem támogatja majd a microSD-kártyákat. 

Hirdetés

Max Weinbach nemrég arról beszélt, hogy egy megbízható forrása élőben próbálhatta ki a Galaxy Note 10-et és a Galaxy Note 10 Prót. A microSD-kártyákat csak a 6,7 hüvelykes Pro modell támogatja, ami rossz hír, hiszen ez nagy pozitívuma volt a szériának. Remélhetőleg ez annyira nagy érvágás nem lesz, állítólag az alapmodell is 128 GB tárhelyet kap, ami a legtöbb ember számára elég lehet. 

Hozzátette ugyanakkor, hogy a kipróbált modellek mindegyikén volt jackcsatlakozó - valamivel később azonban azt is mondta, hogy egy "álcsatlakozóról" volt szó, és valójában tényleg oda a jackcsatlakozó. A dobozban USB-C-s AKG fülhallgató lesz. 

Weinbach szerint a renderelt képek szinte tökéletesen ábrázolják az új modelleket, amelyekben az S Toll ugyanolyan lesz, mint a tavalyi Galaxy Note 9-ben. Szoftveres újítás nem igazán lesz, felső hangszóró nincs (tehát a képernyőből jön majd a hang), a káva sokkal kisebb, a gombok a bal oldalra költöznek, a hátlapra 3/3+1 kamera kerül, az előlapi szenzort pedig középre helyezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.